een Praktische kwaliteit voor een succesvolle. Piquadro lederen producten

#GESCHIEDENIS

Zorgvuldig berekend praktische zaken, een hoge mate van betrouwbaarheid van modellen voor zakenreizigers en voor diegenen die reizen, onberispelijke stijl, dit is allemaal aanwezig in de collecties van Piquadro. Niet alleen bekend in Italië, maar ook wereldwijd, biedt het merk alleen hoge kwaliteit professionele accessoires. Piquadro lederwaren zijn herkenbaar door de zorgvuldige afwerking met een uitgesproken textuur en geaccentueerd elegantie. Leer geleverd door de beste fabrikanten in de wereld, pre-geïmpregneerd met speciale stoffen die voorkomen slijtage en het product waterdicht is.

de Officiële website van Piquadro: www.piquadro.org

Schijnbare voordeel

Piquadro is een premium merk, het heeft vrijwel geen concurrentie in dit segment en is de onbetwiste leider van de italiaanse lederen markt voor de afgelopen twintig jaar. Onberispelijke en stijlvolle design, de ergonomie en het gebruik in de productie van innovatieve technologieën, helpen het bedrijf tot behoud van een leidende positie voor vele jaren. Daarnaast biedt het bedrijf haar klanten:

  • een nieuwe fashion collectie elk seizoen
  • geavanceerd assortiment van permanente collecties
  • in de handel netwerk van één prijs voor retail

Vandaag accessary leer Piquadro kopen over de hele wereld, alleen in Moskou zijn er zeven mono-boetieks, het bedrijf en over het land van luxe lederen producten worden verkocht in meer dan 140 verschillende locaties. Altijd stijlvol, comfortabel, hoge — functionele lederen producten zijn meestal beschikbaar in de winkels, niet alleen in de traditionele zwarte en bruine kleuren, ze zijn er in geel, blauw, rood. Bijzondere ontwerpen maken producten van de Piquadro altijd herkenbaar, en een hoge mate van ergonomie — vraag.

Geschiedenis van Piquadro

De onderneming voor de productie van luxe lederwaren werd opgericht in 1987, het jaar dat in de buurt van de stad van Bologna. Tien jaar Piquadro introduceerde een merk dat werd al snel populair. In eerste instantie, het bedrijf produceert lederen accessoires voor reizen en mensen uit het bedrijfsleven. Hoge functionaliteit en een onberispelijke kwaliteit van het product werd positief beoordeeld door de klanten, en in de 2000e jaar in het Centrale deel van Milaan Piquadro opende haar eerste speciaalzaak.

Na dit italiaanse merk is goed ontvangen door de klanten van Moskou, Barcelona, Salzbug, Frankfurt, Hong Kong. Na enige tijd in de winkels geopend in Beijing, Toronto, Canada, en de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag de dag kopen Piquadro in 50 landen over de hele wereld, één en een half duizend verkooppunten zijn te wachten voor hun kopers. De geschiedenis van het merk Piquadro toont de snelle ontwikkeling van het bedrijf, wat nogmaals bevestigt het vertrouwen van de consument.

Onberispelijke ontwerp en de hoge kwaliteit

het Ontwerp Bureau van het bedrijf is voortdurend op zoek naar: specialisten in het maken van innovatieve materialen en de unieke technologie. De huid om het product te vervaardigen leveren van de beste Toscaanse ambachtslieden die werd in heel Europa beroemd om zijn oude tradities en de hoogste kwaliteit. Metaal-hardware is gemaakt van een speciale legering (zink, aluminium, magnesium of aluminium en messing).

Lederen Piquadro, of het nu een koffer, tas of koffer, als het eenmaal ontwikkeld is, is niet meteen ingevoerd in productie, en verder gecontroleerd door een groep van hooggekwalificeerde deskundigen. Naast de controle van de externe schade aan de goederen, controleren van de weerstand van het eindproduct: in het bijzonder, de kracht van de handvaten en het materiaal. Voor het testen van de onderneming is uitgerust met een speciaal laboratorium.

Map Piquadro

Producten uit de Piquadro voor mannen en dames, of het nu aktetassen of Bagage-carts, kleine accessoires, handtassen, of organisatoren is altijd elegant design en hoge kwaliteit producten. Het bereik is meestal vertegenwoordigd huidige collecties (bijvoorbeeld,Modus of Blauw Vierkant) en de collecties die elk seizoen vernieuwd. De accessoires van het merk op het moment, meer dan een verscheidenheid: bijvoorbeeld on>

Als voor de meest beroemde bewonderaars van producten van Piquadro, het is, bijvoorbeeld, de drivers van de Formule F1: Fernando Alonso en Nelson Piquet. Bedrijf "Lotus Renault GP 's", de beroemde italiaanse merk werd gekozen als één van de leveranciers. Voor bijna een decennium, heeft ons team de Formule 1 heeft een stijlvolle en betrouwbare verkeer datasets voor de reis van Piquadro.

Tarief artikel
( Terwijl de schattingen geen )
Toevoegen review