Hoe te kiezen voor een rugzak voor handbagage?

#TIPS

Bent u van plan om te reizen met het vliegtuig? En je dacht wat dingen die je mee kunt nemen in het vliegtuig, wat er in de Bagage. Wilt u alles van waarde aan Boord, dan moet je zorgen te maken over de juiste bagage als handbagage. U moet informeren over de eisen voor handbagage bij de luchtvaartmaatschappij dat je vliegt en Bagage Verpakt in een koffer of rugzak geschikt voor deze parameters.

In dit artikel analyseren we in detail hoe een rugzak kan op een vliegtuig handbagage. Waarom rugzak is beter voor de hand Bagage hebben we gekeken naar het artikel — Dat is beter voor de hand Bagage — een koffer, tas of rugzak?

Interessante artikelen over het onderwerp:

1. De beste rugzakken voor carry-on Bagage
2. Beste tassen voor handbagage
3. De meest secure anti-theft rugzak
4. het Kiezen van de beste rugzak voor op reis

Voor het kiezen van de beste rugzak voor (hand) Bagage, die u nodig hebt om te begrijpen de afmetingen die toegestaan zijn voor vervoer in de cabine van het vliegtuig bepaald door de afmetingen van de luchtvaartmaatschappij werknemers.

handbagage — maten en gewicht

Eisen voor de grootte van de handbagage kan verschillen in verschillende airlines

Основные требования к ручной клади, которые предъявляют все авиакомпании мира, это размеры en gewicht. Самый большой размер ручной клади — 55 x 40 x 20 см. Замеряется по ширине, длине и высоте или же не больше 115 см по сумме трех isмерений. Это размер багажного отсека над головой в салоне самолета или под пассажирским креслом расположенным перед вами. Однако есть авиакомпании, в особенности это лоукостеры, которые ограничивают эти размеры. В таком случае рюкзак размером 55 x 40 x 20 см. можно будет провести в салоне за дополнительную плату. То есть, он остается ручной кладью, но уже бесплатно вам провести его не разрешат.

Als voor het gewicht, hier kunt u alle alsook afmetingen. De (hand) Bagage gewicht varieert van 5 tot 10 kg. Als een regel van low-cost airlines minder voor grote luchtvaartmaatschappijen meer en kan oplopen tot 20 kg.

te dragen Als handbagage op het vliegtuig?

Handbagage worden vervoerd in de Bagage-compartiment boven de passagier het hoofd of onder de stoel voor me. Tijdens het opstijgen en de landing is een vereiste. Wanneer het vliegtuig opgedaan hoogte, men kan krijgen van de Bagage, indien nodig. Maar kunt u niet blokkeren van de gangen, en in principe onnodige bewegingen in het vliegtuig zijn niet welkom. En als u wordt gevraagd om het verwijderen van uw rugzak, moet u de aanvraag van de rentmeesters — het is uw veiligheid en het comfort van de passagiers die vliegen met je mee.

Hoe om te controleren handbagage op de luchthaven?

На досмотре вас могут попросить взвесить ваш багаж. Габариты определяются вisуально, и сотрудник авиакомпании может isмерить габариты или попросить положить ваш багаж в специальный железный ящик — isмерительную рамку. Если багаж в него не войдет или будет выступать за пределы, вам придется или доплачивать за превышения, или же сдать вашу уже не совсем ручную кладь в багаж.

Рамки для isмерения ручной клади в аэропорту

Одно is важных достоинств рюкзака — он как правило мягкий и его можно утрамбовать в isмерительную рамку. Опытные путешественники знают об этом и выбирают рюкзаки немного больше заявленных габаритов. И в случае чего можно просто выложить, что нибудь ненужное, утрамбовать рюкзак и смело отправляться на замеры rugzak voor handbagage. С жёстким чемоданом такой вариант не пройдет.

Is een rugzak handbagage?

Handbagage is elke tas die u brengen in de handen aan Boord, van cosmetica tot koffers. Gebruikers soms zelfs afvragen of de portemonnee wordt beschouwd als een carry-on. Als de tas is klein en ligt in een jaszak, dan niet, als je mee in de handen en heeft een aanzienlijke afmetingen, de tas kunt tellen ook mee als handbagage. Be>

Hoe te kiezen voor een rugzak voor op reis met het vliegtuig?

Все зависит от ваших требований и того, что и в каком количестве вы собираетесь перевозить ручной кладью в салоне самолета. Если вам всего то и нужно взять с собой телфон, документы и паспорт под голову, тогда подойдет любой небольшой рюкзак подходящий по габаритам. Ну а если вы везете ноутбук, планшет, фотоаппарат, повербанк да еще и итальянские туфли с дорогим костюмом, которые никак не хочется доверять работникам аэропорта. Итак, как выбрать рюкзак для авиаперелетов если у вас много багажа? В таком случае лучше обратить внимание на специально сконструированные для ручной клади рюкзаки. Они имеют прямоугольную форму, удобную загрузку, ремни крепления и продуманную для путешествий самолетом органisацию пространства. А самое важное, это универсальные габариты, которые подойдут для большинства авиакомпаний.

Rugzak Kingsons kw0607 Rugzak Deuter Groden 32
Effectieve vorm
rugzak voor handbagage

46х32х16 zie  сумма isмерений 94 cm.
het Bedrag isменяется van 34 tot 42 l.
Inefficiënte vorm
rugzak voor handbagage

55х42х28, сумма isмерений 125 cm
het Bedrag 32 L.

Как видно is примера, рюкзак Kingsons kw0607, die speciaal is ontworpen als een rugzak voor handbagage, zal het veel meer effectieve en comfortabele rugzak Deuter Groden 32, die ook gebruikt kan worden als handbagage. Maar voor de grotere maat Deuter kleiner is, en niet als een snelle toegang tot de interne kantoren van de band en niet kan worden gedragen als een koffer, in tegenstelling tot een rugzak Kingsons.

Te kiezen voor een rugzak voor hand Bagage zal helpen ons artikel: De beste rugzakken voor carry-on Bagage

Hoe te kiezen voor een rugzak voor de goedkope?

Bij het kiezen van een rugzak voor lowcost moet weten van de grootte te voldoen en denkt dat je gaat vliegen in de toekomst luchtvaartmaatschappijen die niet aan deze strenge eisen. In dat geval kunt u verblijven op de rugzak met de grote omvang, maar niet met een harde zaak. In dit geval kunt u niet alleen het laden van de rugzak volledig en in het kader van de controle op het gebruik in open plaatsen.

Tarief artikel
( 3 evaluatie, de gemiddelde 5 is 5 )
Toevoegen review