, de Geschiedenis van het merk Donna Karan DKNY

#GESCHIEDENIS

"Delen en toebehoren voor mij is soms be>

Een van de meest succesvolle merken in de wereld. De oprichter van het merk Donna Faske groeide op aan de rand van Manhattan. Wanneer Donna drie was, stierf haar vader, het onderwijs op maat. Haar moeder hertrouwde met een collega, ze werkte als model. Niet verrassend, het meisje begon te trekken van de hele collectie, en in het begin was het een spel dat geleidelijk veranderd in een hobby van een mensenleven.

Na de middelbare school, Donna Faske ingevoerd Parson ' s School of Design in new Yuri. Snel Donna nodigt u uit om het werk van mode-ontwerper Anna Klein. Deze keer, Donna trouwde met Mark Karan, de eigenaar van een aantal trendy winkels. Zwanger is, gaat ze met zwangerschapsverlof, maar de ziekte en de naderende dood van Anne Klein, Donna krachten drie dagen na de geboorte, om te gaan werken en de afwerking van de collectie begon door haar baas. Het bleek dat Donna, heeft gewerkt aan het Klein huis voor nog eens tien jaar, steeds chief designer.

Waar te koop Donna Karan?
Russia: www.kupivip.ru/DKNY
wit-rusland: www.kupivip.by/DKNY
Kazachstan: www.kupivip.kz/DKNY

Vooruitgang in zijn carrière, had een negatieve invloed op het gezinsleven en echtscheidingen Donna Karan, Marc. Maar Donna Karan en dacht niet tot wanhoop, ze in hetzelfde jaar, getrouwd door Stephen Weiss. Dit huwelijk is toegestaan haar eigen zaak te starten, die is gegroeid van een kleine Studio in de wereld beroemde Donna Karan New York Bedrijf.

Het geheim van het succes van Donna Karan is heel simpel: hard werken en gedegen berekening. Donna Karan gaat kleden vrouwen op basis van hun reële behoeften. Ze besloten het meest urgente problemen van vrouwen in de garderobe, die om welke andere ontwerpers gewoon niet opletten. Donna liet zien hoe vrouwen te verbergen oneffenheden en benadrukken de voordelen van het gebruik van kleding.

De Donna Karan company Inc. behoort tot Donna Karan, maar ze is haar chief designer. Nieuwe collectie van ready-to-wear verkrijgbaar in de winkels over de hele wereld om de zes weken.

Tarief artikel
( Terwijl de schattingen geen )
Toevoegen review