Top 5-heren rugzakken voor de stad tot € 50

#SPULLEN

Het vakantie seizoen, wandelingen en uitstapjes in volle gang. Noodzaak om meer dingen en gadgets, zonder hen, blijf op de trend en dragen al deze dingen met comfort. In de huidige samenstelling van de top 5, in onze opinie, de rugzakken zijn de aandacht waard als in de lage prijsklasse. Gelieve aandacht te besteden aan de functionaliteit, kwaliteit en stijl.

heren rugzak voor de stad Wouw, 45 EURO

De Vlieger rugzakken zijn zeer populair geworden onder jongeren en scholieren, sommige dragen van rugzakken van dit merk sinds de lagere school. Nu in de lijn verscheen de man stedelijke rugzakken. Een specifiek model verdient aandacht vanwege zijn functionaliteit en prijs.

Stedelijke man rugzak Swissgear, 50 EURO

Rugzakken Swissgear hoeft geen introductie. De populariteit is te danken aan de kwaliteit en stijl. Deze rugzak kunt nemen naar het kantoor, je kunt op vakantie gaan met hem.

Urban rugzak Tigernu, 38 EURO

De goedkoopste in onze selectie van stedelijke rugzak. Stijlvolle, lichte, functionele en kwalitatief hoogwaardige rugzak van het merk Tigernu

Urban rugzak Wenger, 50 EURO

In dit geval, het is verbazingwekkend hoe de rugzak van het Zwitserse merk Wenger was in staat om deze collectie. Maar het blijft een feit, dit stijlvolle heren rugzak van Zwitserland kost slechts 50 Euro.

Urban rugzak met USB de M&L, 50 EURO

Een andere goede rugzak voor de prijs die niet zal breken de begroting. Dit model is de meest ruime van het bovenstaande. Ook in de rugzak er is een USB output.

 

Tarief artikel
( Terwijl de schattingen geen )
Toevoegen review