De beste rugzak voor iedere dag. Blader Door Mark Ryden Panzer.

#SPULLEN

ik ben er Zeker van dat velen hebben al gehoord over dit merk, misschien видели рекламу в интернет, или кто-то из знакомых уже успел купить этот рюкзак. Сегодня у нас review van de рюкзака Mark Ryden Panzer. Is een zeer populair model dankzij de unieke  design, kwaliteit van materialen en vakmanschap en betaalbare prijs.

Prijs: 65$
Waar te kopen rugzak Panzer Mark Ryden: Alle informatie over de retailer in Rusland, Oekraïne en wit-rusland en Kazachstan vind je op de officiële website van www.markryden.org

Panzer uit het duits wordt letterlijk vertaald als "armor". En het is niet alleen zo genoemd effect, hij zal echt beschermen tegen dieven, Maar vanwege de constructie van het frame en de gewatteerd compartiment voor een laptop, uw gadget veilig zal zijn.  

Rugzak Mark Ryden Panzer is verkrijgbaar in twee kleuren

De rugzak is waterdicht dankzij de buitenlaag van de huid, is dit vocht afstotend polyester. Voor extra bescherming met combinatieslot met TSA systeem, en best-in-class SBS rits.  Hebben een USB-sluit de uitgang van de power bank. Bevoegde interne organisatie ruimte kunt u gelijkmatig te verdelen het gewicht van de rugzak en het houden van een volledige bestelling binnen. Voor ieder onderwerp heeft zijn eigen plaats, en je zult snel vinden van je spullen. Een leuke toevoeging is de aanwezigheid van verborgen zakken voor het vervoeren van flessen. Deze pocket, indien nodig, verbergt in en bederft het uiterlijk van de rugzak. Compartiment voor een laptop tot 15.6 inch. Volledige opening hoofdvak 180 graden.

In de rugzak, de bevoegde organisatie van de binnenruimte — want elk ding heeft zijn plaats

Een zachte, ademende rug met een verborgen rits voor waardevolle spullen.  In de rugzak voorzien voor montage op een telescopische handvat van een koffer voor een comfortabele reis. Rugzak Mark Ryden Panzer is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en zwart gecombineerd met grijs. De uitgaven te beoordelen, we zijn niet in staat om te identificeren van de negatieve kant van de rugzak, misschien hebben zij, maar wie in deze wereld is perfect.

vakken voor laptop en tablet op de achterwand van de rugzak.
In de zijkant van de zak verborgen speciale bevestigingsmaterialen voor de fles
waterafstotend polyester voorkomt het binnendringen van vocht aan de binnenkant van de rugzak
combinatieslot met TSA systeem
de rugzak is een houder voor een telescopisch handvat van een koffer
In de rugzak compartiment voor laptops tot 15,6″
Mark Ryden Panzer — de beste rugzak voor iedere dag
Tarief artikel
( Terwijl de schattingen geen )
Toevoegen review

  1. Dmitry

    ik Heb een rugzak die ik kocht drie maanden geleden. Het transport naar het werk en ging met hem op een zakenreis. Coole rugzak, hoge kwaliteit en comfortabel.

    te Beantwoorden