Lelijke sneakers prijs tot 150 euro

#SPULLEN

Lelijke sneakers, nog steeds noemen ze papa 's schoenen, echo' s van seizoen 2017 2018 ze willen. Sneakers van Balenciaga hebben een gekke trend, en niettegenstaande op een prijskaartje van 500 dollar, ze verspreiden in een paar minuten. Dit jaar is de trend werd opgepikt door een meer democratische merken, en nu elke hipster heeft de mogelijkheid om op de golf van stijl.

Fila Disruptor 100 EURO

Fila Disruptor — massief met een grove dikke zolen van deze sneakers zijn geheel overeen met de trend. In deze sneakers gemakkelijk verdwalen tussen de tieners van vandaag.

Karhu Fusion 2.0, 130 EURO

Kanye West-love it — alles wat u moet weten over deze sneakers. Weinig bekend merk Karhu, zeer zelden gezien in de straten.

Schoenen Reebok DMX Voer, 140 EURO

Schoenen Reebok DMX Run — de meest comfortabele loopschoenen 1997 versie van het merk. Ondanks de volledige oriëntatie-activiteiten verdienen genoemd te worden lelijke sneakers tot 150 euro.

Sneakers Asics Gel-Mai, 140 EURO

ASICS ook keek in de bakken te passen bij de trend. Sneakers Gel-Mai werd uitgebracht in de late 90-er jaren en dan kijken meer dan futuristisch. Vandaag de dag zijn ze verloren tegen de moderne lelijkheid, maar in overeenstemming met het privacybeleid van de collectie verplicht je ze toevoegen aan de lijst.

Sneakers Camper Lab Helix, 150 EURO

Camper niet een populair merk, maar een model van de schoenen Helix een plaats verdient in een beoordeling van

Sneakers Medea nuage rose, 120 EURO

Medea is beroemd om zijn modellen van schoenen in de stijl van sportief en chic. Het model van sneakers Nuage Rose of vertaald uit het frans — een roze wolk, niet de lelijkste model in de lijst, eerder het tegendeel, maar ze geprobeerd om, nou ja, de prijs.

running Schoenen van Hi-Tec Silver Shadow RGS, 133 EURO

Sneakers van de Britse Hi-Tec voor >

Schoenen Reebok Antwoord, 120 EURO

De release van deze sneakers was niet erg succesvol, omdat van de verschijning. Maar de mode dicteert, en dit jaar hebben ze een beurt.

 

Tarief artikel
( Terwijl de schattingen geen )
Toevoegen review